2013年5月18日 星期六

酒店 - 名鉄グランドホテル

名鉄グランドホテル 
506-0021 岐阜県高山市名田町5-41



揀哩間酒店原因好簡單就係因為佢方便,佢位置就喺名鉄車駅同名鉄百貨樓上,名鉄巴士中心亦喺同一座大樓嘅三樓,所以對於我嚟講係不二之選。

無論從名鉄車駅,巴士中心或是百貨公司內都有好清楚嘅酒店指示方向


左手邊係百貨公司嘅電梯,右手邊就係可以上酒店嘅電梯。


酒店專用電梯


大堂位於11樓


又手震添


雙人房一入門口有個衣櫃同梳妝枱


轉入去房內,地方都幾闊樂。
.


單人房都唔錯啊!

.


一個普通嘅洗手間


基本嘅設備

.
.
一間普普通通嘅間酒店,但因為實在太方便,相信我如果再到訪名古屋的話,佢一定係首選呀!







2 則留言:

  1. 咁幾多銀房租呢?
    [版主回覆05/19/2013 21:11:47]哩間酒店係package包, 四千蚊兩晚酒店連機票, 但酒店比咗張收條我係雙人房12,600円2晚, 單人房7,350円2晚, 好似又唔貴喎!
    [版主回覆05/19/2013 21:10:55]哩間酒店係Package包, 四千蚊兩晚連機票, 但酒店比咗張回條我係雙人房2晚12,600円, 單人房2晚7,350円, 又好似唔貴喎!

    回覆刪除
  2. 呢間真係超方便,點解可以雙人房yen12,600兩晚?好平喎,自己去 Jalan book 要at least yen 12,600 一晚架
    [版主回覆05/24/2013 07:31:30]我都唔知點解, 其實之前訂package啲酒店唔會有印咗金額嘅收票, 哩間就有, 但其實12,600円係似一晚價錢, 我唔知係咪因為package包咗, 佢是單打返啲價錢出收條, 下次有機會再去, 我都會首選哩間呀! 真係超方便呀!

    回覆刪除